Tegemoetkoming cursisten na Corona maatregel

donderdag, 19 maart, 2020

Inmiddels is iedereen ervan op de hoogte dat in het belang van docenten en cursisten de laatste lessen niet door konden gaan en van de sluiting van School 7 tot in ieder geval 6 april. Helaas heeft dat consequenties voor veel cursisten die hun cursus of workshop niet hebben kunnen afmaken. Ondanks het feit dat hier duidelijk sprake is van overmacht heeft het bestuur van de Helderse Volksuniversiteit besloten onze cursisten als volgt te compenseren:

• Korte workshops die nog niet zijn afgerond worden gecompenseerd. De incasso hiervoor volgt nog en de laatste workshop/les wordt niet in rekening gebracht. Dit zijn de kookworkshops, mediteren, yoga en kunstgeschiedenis.
  • Gelukkig zijn de meeste talencursussen geheel of bijna afgerond. We hebben besloten om als tegemoetkoming alle cursisten die een talencursus hebben gevolgd een extra vroegboekkorting van €10 te geven bij inschrijving voor het volgende cursusjaar. Bij inschrijving voor een talencursus voor volgend jaar vóór 1 juli ontvangt u dus €25 korting op het cursusgeld.

We hopen iedereen op deze manier in redelijkheid te compenseren. We hopen dat u hier begrip voor heeft en u te kunnen begroeten in het volgende cursusjaar of op de informatiemiddag op zaterdag 29 augustus in School 7.

Met vriendelijke groet,

Bestuur HVU