Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen

Creatieve workshops

Zelf iets maken geeft voldoening. Bij de Helderse Volksuniversiteit bieden wij verschillende creatieve workshops aan. Ook voor beginners succes verzekerd. U kunt o.a. kiezen uit workshops Bloemschikken en Keramiek.

Keramiek
Keramiek
Cursuscode: CR1906

Deze cursus is bedoeld voor beginners én gevorderden. U leert werken met drukmallen, platentechniek, bouwen en draaien op de draaischijf. Daarnaast kunt u ook technieken en materialen combineren. Denk bijvoorbeeld aan een stuk hout verwerken in een schaal. Van het draaien van prachtig servies, het maken van vazen met platen klei tot het bouwen van klei dierenkoppen of abstracte kunstwerken die uiteindelijk mooi geglazuurd worden, alles is mogelijk en u bent vrij in het brengen van eigen ideeën.  Mensen zijn wel eens bang dat ze niet ceatief genoeg zijn voor deze cursus, maar niets is minder waar. Indrukwekkend hoe mensen de mogelijkheid krijgen om te groeien in hun creatief proces en elkaar daarin motiveren en stimuleren. De cursus is laagdrempelig en iedereen is welkom. Mensen komen ook tot rust en ontspanning na een drukke werkweek.

Meer informatie
Vrijdag 27 september 2019
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 15:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 155,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).

De materiaalkosten voor deze cursus begragen €75,00. U dient dit bedrag tijdens de eerste cursusbijeenkomst aan de docent te betalen. 

15:30 - 17:30
Locatie: Atelier Het Tiende Kind (klik hier voor de adresgegevens)