Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CU2003

Caraïbisch koken

Caraïbisch koken
Cursuscode: CU2003

De Caraïbische keuken is een afspiegeling van de vele bevolkingsgroepen in het Caraïbische gebied. Kenmerkend zijn de samengestelde eenpansgerechten, die vrij snel klaar zijn te maken. We gaan samen de volgende heerlijke gerechten maken:

1: Surinaamse (Javaanse) saoto soep. Taugé, kip, glasnoodles, dungebakken frietjes overgoten met een smaakvolle bouillon. 

2: Bruine bonen met rijst, gebakken kip en zuurgoed. 

3: Stoba (stoofpot) van varkensvlees met gebakken rijst met groente en gebakken banaan. 

Dinsdag 19 januari 2021
3 lessen van 2,5 uur , elke 4 weken aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Mw. S (Sarai) Vanenburg-Cijntje

De docent verzorgt de ingrediënten voor de cursus. U dient hiervoor tijdens de eerste les een bedrag van €30,00 te betalen.

Zelf meenemen: wok, aanrechtdoek, theedoek, handdoek, een scherp mes, 5 goed afsluitbare bakjes, schort en eventueel een voor inductie geschikte wok. NB Doe gemakkelijke schoenen aan, want de keukenvloer kan glad zijn.

18:30 - 21:00
Locatie: Spinaker VSO Den Helder (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S (Sarai) Vanenburg-Cijntje
S (Sarai) Vanenburg-Cijntje