Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CU1903

Heerlijk koken zonder vlees of vis

Heerlijk koken zonder vlees of vis
Cursuscode: CU1903

Koken met seizoenproducten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Voor de feestdagen een extra feestelijk menu met lekkere gerechten. Het gebruik van plantaardige producten maakt dat de vegetarische keuken voor iedereen toegankelijk is, ook al bent u een verstokte vlees- of viseter. Ook kunt u het menu gemakkelijk uitbreiden met vlees- of visproducten. In drie lessen ga je samen heerlijk koken zonder vlees of vis. Je bent een avond flink aan het werk, maar iedere avond ga je naar huis met een aantal lekkere recepten, waarmee je je gasten zult verrassen.

Donderdag 26 september 2019
3 lessen van 2,5 uur , elke 4 weken aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Mw. JMC (Jessica) Schouman

De docent verzorgt de ingrediënten voor de cursus. U dient hiervoor tijdens de eerste les een bedrag van €30,00 te betalen.

Zelf meenemen: aanrechtdoek, theedoek, handdoek, evt. een scherp mes, 5 goed afsluitbare bakjes, schort. NB Doe gemakkelijke schoenen aan, want de keukenvloer kan glad zijn. 

 

18:30 - 21:00
Locatie: Spinaker VSO Den Helder (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
JMC (Jessica) Schouman
JMC (Jessica) Schouman