Cursusnummer:
CU2402

Russisch en Oekraïens koken

Russisch en Oekraïens koken

De Russische en Oekraïense keuken is bij ons bekend van de Boeuf Stroganoff, de kip Kiev en de Borsch. Maar Rusland kent veel culinaire hoogstandjes. In deze cursus kunt u kennismaken met de Russische keuken. 

Eerste bijeenkomst: 

  1. Soep: Borsch  
  2. Salade "Olivje
  3. Traditioneel hapje of Dessert

Tweede bijeenkomst:  

    1. gevulde koolbladjes
    2. salade “ Haring onder bontjas”
    3. traditionele hapje of dessert

    Derde bijeenkomst:

    1. spinaziesoep
    2. goulash op Oekraiense/Russische wijze met gebakken kool en aardappelpuree
    3. traditionele hapje of dessert

    Alle gerechten worden gemaakt van halal-kip  en/of halal kalfs en rundvlees. 

      • 3 lessen van 2,5 uur , elke 4 weken. Toon details
        • 1: dinsdag 23 jan 2024 - 18:30 – Spinaker VSO Den Helder
        • Krokusvakantie: dinsdag 20 feb 2024
        • 2: dinsdag 27 feb 2024 - 18:30 – Spinaker VSO Den Helder
        • 3: dinsdag 26 mrt 2024 - 18:30 – Spinaker VSO Den Helder
      • € 45,00
      • Natalya Kolesnikova
      • Spinaker VSO Den Helder Toon adres-info
        • info Russisch koken

          De kosten voor de ingredienten bedragen 45 euro voor de drie lessen. Dit bedrag dient u tijdens de eerste bijeenkomst bij de docent te betalen. 

          Meenemen 3-4 goed afsluitbakjes  bakjes . Let op de soep wordt 1.5 liter. Scherpe mes, aanrechtdoekje, theedoek en handdoek, schort.

      Startdatum
      Lesvorm