Cursuscode: MM1905

Mediteren met een Boeddhistische monnik

Cursuscode: MM1905

Mediteren is een methode om innerlijke rust, harmonie en stabiliteit te ontwikkelen. Daarmee is men in spanningsvolle of emotioneel beladen momenten in staat tot gelijkmoediger reageren op die situaties. De kwaliteit van denken, spreken en handelen wordt evenwichtiger. Mediteren bevordert de openheid naar de achtergrond van anderen. Respect en empathie winnen aan kracht.

In de cursus wordt met een ervaren Boeddhistische monnik geoefend op grond van filosofie, instructie en gesprek. Na de cursus kunnende deelnemers zelfstandig verschillende en eenvoudige meditatietechnieken toepassen. Zij hebben een idee over hun persoonlijke motivatie en hun voorkeur voor bepaalde meditatiemethodes.

Donderdag 23 januari 2020
6 lessen van 1,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. L (Leen) van der Meij
Locaties: School 7, School 7 (klik hier voor de adresgegevens)