Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MM1909

Zelfontplooiing

Zelfontplooiing
Cursuscode: MM1909

Als geluk in je zit... Hoe haal je het er dan uit? Zelfcoaching onder deskundige begeleiding.

Heeft u nog doelen of wensen in uw leven die u blijft uitstellen? Wilt u leren kiezen vanuit uw hart en ziel en de bijkomende creativiteit ervaren? Zijn er nog relaties die u graag verbeterd zou willen zien? Wilt u graag uzelf nog beter leren kennen, de verbinding met uzelf hechter maken? Wilt u experimenteren buiten uw comfortzone?

Vaak als je ratio zegt: "Mijn leven is eigenlijk wel ok”, dan zegt je hart: “Ik mis iets”, ‘Wel ok' = zeer gemiddeld, wanneer u zichzelf meer dan het gemiddelde gunt, dan helpt deze cursus u ontdekken waar en hoe er groei mogelijk is. 

Deirdre Bouwman is erkend en gecertificeerd loopbaancoach, lifestylecoach en trainer in ervaringsdeskundigheid. Tijdens deze intensieve cursus krijgt de deelnemer doeltreffende tools in handen om zelf-coaching toe te passen. Het is zeer verhelderend om tenminste één keer in uw leven, onder deskundige begeleiding, een kijkje in uzelf te nemen. Te reflecteren op uw leven en wat u daarin nog zou willen verwezenlijken of veranderen en om te ontdekken welke patronen en overtuigingen hierin (nog) een belemmering zijn. 

Het menselijk brein is een wonderbaarlijke computer, en de menselijke geest mist daarover dikwijls de regie. Door de sessies en de oefeningen krijgt u diepgaand inzicht in de werking van het brein en hoe we als mens dikwijls onbewust regie over ons leven pakken en verliezen.

Dinsdag 1 oktober 2019
7 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Deirdre) Bouwman

Docent stelt het materiaal (Boek en werkboek) samen. Kosten hiervoor bedragen €38,50. U dient dit bedrag aan de docent te betalen bij aanvang 1e les.

9:30 - 12:30
Locaties: School 7, School 7 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Deirdre) Bouwman
(Deirdre) Bouwman