Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MM2003

Zelfontplooiing

Zelfontplooiing
Cursuscode: MM2003

Als geluk in je zit, hoe haal je het er dan uit?

Ken je de uitspraak “Happiness is an inside job”? Voor een gelukkig leven dienen we telkens balans te hervinden tussen liefde, werk, gezondheid, ontwikkeling, verantwoordelijkheid, familie en relaties. Ook is het belangrijk een doel te hebben en je waardevol te voelen. De verschillende levensfasen die we als mens doorlopen, met de ervaringen die daarbij horen, dagen ons uit tot groei. Met een beetje geluk doorzien we achteraf pas vaak het nut en de noodzaak van deze ervaringen. Echter wanneer je er middenin zit ontbreekt dit besef meestal, en helpt het sparren met gelijkgestemden, of nóg leerzamer, dit samen doen met een gespecialiseerde coach erbij. Iedereen krijgt dan vlot inzicht in het waarom en wat nu te doen met de situaties.

Door op een praktische manier een brug slaan tussen de waan van de dag en het gevoelsleven, lukt het om patronen en overtuigingen die ons belemmeren te (h)erkennen, doorbreken en overstijgen. Dan krijgt ons hart de prominente plek in het leven die zij verdient.

Wil je de diepte in met jezelf binnen een kleine veilige groep (circa 6 personen), onder professionele begeleiding, grijp deze kans! Krachtige zelf-coaching: Waarin wil je jezelf nog ontwikkelen? Wat houd je tegen? Hoe maak je een begin en zet je door met nieuwe plannen?  We brengen in kaart wat goed gaat en waar er nog verbetering gewenst is. Iedere deelnemer wordt geholpen bij het kiezen van een persoonlijk doel met 3 subdoelen die, naast een aantal vaste onderwerpen, individueel centraal staan gedurende de cursus.

Tijd investering: Deze intensieve cursus bestaat uit 7 klassikale sessies van 3 uur, 3 online sessies van 45 min, ongeveer een half uur per dag en een extra 2 uur in het weekend (of ergens door de week) voor aanvullende oefeningen en leesmateriaal.

Woensdag 30 september 2020
7 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Deirdre) Bouwman

Docent stelt het materiaal (Boek en werkboek) samen. Kosten hiervoor bedragen €38,50. U dient dit bedrag aan de docent te betalen bij aanvang 1e les.

9:30 - 12:30
Locaties: School 7, School 7 (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
(Deirdre) Bouwman
(Deirdre) Bouwman