Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen

News

Maatregelen vanwege het Coronavirus

20 september 2020

Helaas hebben we moeten besluiten om te stoppen met de fysieke cursussen voor de rest van dit seizoen. De online cursussen worden wel afgerond. De cursisten die door dit besluit lessen missen, ontvangen uiterlijk half juni het lesgeld van deze gemiste lessen terug.

In september starten we met het nieuwe cursusprogramma 2021-2022. Dit programma zal vanaf half juni op deze website staan. We informeren u via de lokale media en onze facebookpagina! Deze Coronamaatregelen gelden ook voor de lessen in de Spinaker en Het tiende Kind.  

Lees meer

Mail van Volksuniversiteit soms in de ongewenste mail (SPAM)

18 september 2020

Bij sommige gratis mailprogramma's (o.a. Gmail, Live, Hotmail ) wordt de mail van de volksuniversiteit soms bij u in de "SPAM" / "ongewenste mail" gezet. U kunt dit in de meeste gevallen voorkomen door  ons mailadres: info@volksuniversiteitdenhelder.nl op te nemen in uw adresboek (contacten). Verwacht u een mail van ons en krijgt u niets: kijk dan in uw mapje ongewenste mail. Lukt dat ook niet: stuur dan een mail met uw vraag naar: info@volksuniversiteitdenhelder.nl

Lees meer

Let op: Wegwerkzaamheden aan de N250

15 september 2020

Den Helder – De N250 is van 14 september tot en met 31 oktober afgesloten voor het verkeer.

zie https://www.regionoordkop.nl/03/09/2020/start-werkzaamheden-burgemeester-visserbrug-n250/

Lees meer

Nieuwe programma gaat eind september van start

10 augustus 2020

Voor het cursusjaar 2020/2021 is er weer een ruim aanbod taalcursussen, maar ook culinaire en creatieve workshops en een gevarieerd aanbod op het gebied mens, samenleving en natuur. Vanwege de Corona maatregelen hebben we na overleg de klassengroottes aangepast aan de 1,5 meter regel. Dat betekent dat we helaas vaker dan normaal moeten zeggen dat de cursus vol is.

Heeft u een vraag dan kunt u dit altijd vragen via info@volksuniversiteitdenhelder.nl

 

Lees meer

Vragen over onze cursussen?

08 oktober 2019

Heeft u nog vragen over een cursus en kunt u het antwoord niet vinden op deze site.... kijk dan eens onder het kopje 'vragen'.  U kunt uw vragen ook stellen via de email: info@volksuniversiteitdenhelder.nl 

 

 

Lees meer