Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen

News

Nieuwe programma gaat eind september van start

01 juni 2021

Voor het cursusjaar 2021/2022 is er weer een ruim aanbod taalcursussen, maar ook culinaire en creatieve workshops en een gevarieerd aanbod op het gebied mens, samenleving en natuur. Bij de talencursussen geldt een vroegboek korting voor inschrijvingen vóór 1 juli 2021.

Wij verwachten op zaterdag 28 augustus weer een Open Middag te kunnen organiseren. De exacte tijd hangt af van de dan geldende Corona maatregelen.

Lees meer

Maatregelen vanwege het Coronavirus

20 september 2020

In september starten we met het nieuwe cursusprogramma 2021-2022. Dit programma staat vanaf  juni op deze website. We informeren u via de lokale media en onze facebookpagina! Deze Coronamaatregelen gelden ook voor de lessen in de Spinaker en Het tiende Kind.  

Vanwege het coronavirus gelden de volgende preventieve richtlijnen:

Lees meer

Mail van Volksuniversiteit soms in de ongewenste mail (SPAM)

18 september 2020

Bij sommige gratis mailprogramma's (o.a. Gmail, Live, Hotmail ) wordt de mail van de volksuniversiteit soms bij u in de "SPAM" / "ongewenste mail" gezet. U kunt dit in de meeste gevallen voorkomen door  ons mailadres: info@volksuniversiteitdenhelder.nl op te nemen in uw adresboek (contacten). Verwacht u een mail van ons en krijgt u niets: kijk dan in uw mapje ongewenste mail. Lukt dat ook niet: stuur dan een mail met uw vraag naar: info@volksuniversiteitdenhelder.nl

Lees meer

Vragen over onze cursussen?

08 oktober 2019

Heeft u nog vragen over een cursus en kunt u het antwoord niet vinden op deze site.... kijk dan eens onder het kopje 'vragen'.  U kunt uw vragen ook stellen via de email: info@volksuniversiteitdenhelder.nl 

 

 

Lees meer