Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen

News

Tegemoetkoming cursisten na Corona maatregel

19 maart 2020

Inmiddels is iedereen ervan op de hoogte dat in het belang van docenten en cursisten de laatste lessen niet door konden gaan en van de sluiting van School 7 tot in ieder geval 6 april. Helaas heeft dat consequenties voor veel cursisten die hun cursus of workshop niet hebben kunnen afmaken. Ondanks het feit dat hier duidelijk sprake is van overmacht heeft het bestuur van de Helderse Volksuniversiteit besloten onze cursisten als volgt te compenseren: 

Lees meer

Stoppen lessen HVU in verband met Coronavirus

14 maart 2020

De Helderse Volksuniversiteit heeft in verband met het Coronavirus moeten besluiten om per direct alle lessen te beëindigen. Doorslaggevend voor ons besluit waren de volgende feiten:

Lees meer

De planning van het seizoen 2020-2021 is al begonnen

06 februari 2020

De voorjaarscursussen zijn (bijna) allemaal gestart en lopen nog even door. Wij zijn zijn met de docenten al weer druk aan het plannen voor volgend cursusjaar.

  • De open dag is gepland op zaterdag 29 augustus 2020.
  • De cursussen starten weer eind september
  • U kunt inschrijven na publicatie van het nieuwe programma op deze website (gepland eind mei)
Lees meer

Mail van Volksuniversiteit soms in de ongewenste mail (SPAM)

09 oktober 2019

Bij sommige gratis mailprogramma's (o.a. Gmail, Live, Hotmail ) wordt de mail van de volksuniversiteit soms bij u in de "SPAM" / "ongewenste mail" gezet. U kunt dit in de meeste gevallen voorkomen door  ons mailadres: info@volksuniversiteitdenhelder.nl op te nemen in uw adresboek (contacten). Verwacht u een mail van ons en krijgt u niets: kijk dan in uw mapje ongewenste mail. Lukt dat ook niet: stuur dan een mail met uw vraag naar: info@volksuniversiteitdenhelder.nl

Lees meer

Vragen over onze cursussen?

08 oktober 2019

We starten nog één nieuwe cursus dit voorjaarjaar: Kundalini Yoga. U kunt nog inschrijven op deze cursus die begint op maandag 30 maart.

Heeft u nog vragen over een cursus en kunt u het antwoord niet vinden op deze site.... kijk dan eens onder het kopje 'vragen'.  U kunt uw vragen ook stellen via de email: info@volksuniversiteitdenhelder.nl 

 

 

Lees meer