Helderse Volksuniversiteit

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TA2203

Duits 1e jaar

Duits 1e jaar
Cursuscode: TA2203

Deze cursus is bedoeld voor beginners (A1 niveau).  Conversatie staat in alle lessen centraal. Tijdens de lessen zullen we veel Duits spreken in een ongedwongen, ontspannen sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt. Dit is zeer belangrijk, doordat je veel Duits spreekt en oefent, wordt het ook minder spannend als je het Duits buiten de lessen gaat spreken. Vaak is onzekerheid een rem, je weet vaak wel wat je wilt zeggen maar vaak durf je niet. Ik zal jullie blijven motiveren om dat juist wel te doen!

Je zult lesmateriaal ontvangen in de vorm van kopieën, deze kun je dan bewaren in een aparte map. Voor het beste leerresultaat probeer je iedere week je huiswerk te maken. Aan het begin van de lessen bespreken we het huiswerk en kun je hier nog vragen over stellen.

Wil je weten welk taalniveau je hebt, kijk dan even op de volgende link:  https://www.goethe.de/ins/nl/nl/spr/kon/stu.html.

Ich freue mich, euch als meine Studentinnen und Studenten begrüβen zu dürfen!

Dinsdag 27 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 155,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Saskia) Ruigrok

De docent zorgt voor passend materiaal. De kosten hiervoor bedragen 25 euro. U kunt dit bedrag tijdens de eerste les betalen bij de docent. 

18:30 - 20:00
Locatie: School 7 (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
(Saskia) Ruigrok
(Saskia) Ruigrok